top of page
Annet te Bokkel

Annet te Bokkel

Koningin Wilhelminalaan 13

7433 CD Schalkhaar

 

 

06-17 25 44 75

info@annettebokkel.nl

 

NVO

VIV

RBCZ

CAM

Annet 300.jpg

Ik ben begonnen als leerkracht in het basisonderwijs. Daar werd mijn interesse gewekt voor kinderen die, om wat voor reden dan ook, niet lekker in hun vel zitten. Na de geboorte van mijn kinderen ben ik gestart met een studie orthopedagogiek aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Ik ben afgestudeerd in de richting psychosociale problematiek.

 

Na deze studie heb ik, naast het werk in een orthopedagogische praktijk, tien jaar in het MBO gewerkt aan de opleiding voor onderwijsassistenten. Ik gaf les aan jong volwassenen en volwassenen  in vakken als leer- en gedragsproblemen, problemen in de thuissituatie en kindermishandeling.

 

Sinds 2006 werk ik volledig in mijn eigen praktijk. Ik heb mij met name verdiept in de problematiek van kinderen met een (vermeende) contactstoornis, angstige kinderen en kinderen met een hoge intelligentie en/of hoge gevoeligheid. Daarnaast gaat mijn interesse uit naar systemisch werken. Het 'probleem' van het kind ligt meestal niet alleen bij het kind, maar wordt vaak mede bepaald door de omgeving waarin het kind verkeert.

Samen met een aantal ouders heb ik HORDe opgericht, een werkgroep van ouders in de regio Deventer. HORDe wil er graag aan bijdragen dat steeds meer hoogbegaafde kinderen zich veilig en op hun plek voelen op school.

 

Ik ben lid van het kernteam van FamilyPowers. FamilyPowers biedt directe zorg wanneer er tijdelijk extra aandacht nodig is in je gezin.

 

De laatste jaren ben ik vooral bezig geweest om mezelf als instrument te verbreden en te verdiepen. Ik heb o.a. een studie NLP master practitioner afgerond en ben master facilitator PSYCH-K. Sinds die tijd werk ik ook met volwassenen.

 

bottom of page