top of page
PSYCH-K ®

Annet te Bokkel

Koningin Wilhelminalaan 13

7433 CD Schalkhaar

 

 

06-17 25 44 75

info@annettebokkel.nl

NVO

VIV

RBCZ

CAM

“PSYCH-K vertegenwoordigt één van de meest belangrijke, efficiënte, effectieve en snelle veranderingsprocessen die we vandaag de dag tot onze beschikking hebben op onze planeet.” 

Dr. Bruce Lipton, auteur van ‘De biologie van de overtuiging, hoe gedachten je leven bepalen.’

 

“Als je de software van je brein verandert, verander je de computeruitdraai van je leven….en de wereld”.

Rob Williams grondlegger van PSYCH-K

 

Wat is PSYCH-K?

 

Psych-K is een uniek en krachtig proces om je onderbewuste geest te herprogrammeren, te resetten.

Uit hersenonderzoek komt naar voren dat ons bewuste brein maar voor 5% bepaalt hoe we denken en hoe we ons gedragen. Dat wil zeggen dat 95% van onze hersenactiviteit voorbij gaat aan onze bewuste aandacht.

 

De meeste psychologische methodes werken op het bewuste niveau door het geven van inzicht en redenen en door te werken aan wilskracht, positief denken en motivatie.

In het begin lijkt dit te werken, maar al snel merk je dat je terugvalt in oud gedrag.

 

PSYCH-K werkt rechtstreeks op het onderbewuste, waardoor de resultaten heel snel zijn. Op een eenvoudige en doeltreffende manier worden beperkende overtuigingen omgezet in ondersteunende overtuigingen en wordt stress getransformeerd. De resultaten zijn blijvend, omdat het hele systeem erbij betrokken is.

 

Binnen PSYCH-K wordt veel gesproken over de ‘hele brein staat’.  Dit is de staat waarin je linker en je rechter hersenhelft volledig samen werken. In deze staat ben je in staat om je hele potentieel wakker te maken en te leven.

 

Het is niet nodig om diep te graven in je verleden en traumatische gebeurtenissen her te beleven. Wat we doen is kijken waar jij steeds tegen aanloopt, dingen die je tegenhouden om dat te doen wat je feitelijk zou willen. We kijken welke beperkende overtuigingen daar achter zitten en zetten die om in ondersteunende overtuigingen. Stel dat je steeds het gevoel hebt dat je er niet bij hoort en je zou er graag bij willen horen. Alles wat je in je leven doet lijkt te bevestigen dat je er niet bij hoort, ook al doe je nog zo je best. Met PSYCH-K gaan we deze beperkende overtuiging resetten in een ondersteunende overtuiging. Zodra de overtuiging ‘ik hoor erbij’ in je systeem staat zul je merken dat je omgeving anders op je reageert.

Paula van der Werff, auteur van het boek 'Neem de regie over je leven' vergelijkt het onderbewuste met een olifant en het bewuste met een kolibrie. De kolibrie kan precies weten wat hij/zij wil, maar als de olifant de overtuiging heeft dat het bv niet veilig is zal de olifant in geval van stress altijd zijn eigen kant uitgaan, je beperkende overtuiging waarmaken.

Van 24 juni tot en met 26 juni 2021 biedt Paula van der Werff de basiscursus PSYCH-K aan in Heeten (vlak boven Deventer). Kijk voor meer informatie op de pagina 'introductiesessie' op deze site.

Je kunt je opgeven voor deze cursus op de site van Paula van der Werff. www.dewerff.net
 

Video's

PSYCH-K animation

The evolution of consciousness

Rewrite your mind Bruce Lipton

How to reprogram your subconscious mind Bruce Lipton

 

psych-k-vogel.jpg
bottom of page