top of page
Reviews

Annet te Bokkel

Koningin Wilhelminalaan 13

7433 CD Schalkhaar

 

 

06-17 25 44 75

[email protected]

 

NVO

VIV

RBCZ

CAM

KvK 081 99 680

BTW ID nr .:

NL001486026B05

Suzanne

De gesprekken met Annet hebben mij enorm geholpen om op een nieuwe, positieve manier te kijken naar mezelf en mijn toekomst. 

Met toewijding en liefdevolle aandacht heeft Annet me geholpen om de situatie waar ik in zat helder te krijgen. 

Met haar scherpe en intelligente blik 'fileert' ze dat wat ingewikkeld lijkt en helpt ze je de kluwen te ontwarren.

Ik heb weer leren vertrouwen op mijn eigen kracht  die veel groter is dan ik had durven denken. Met de psych-k methode heeft ze mij geholpen mijn onderbewuste overtuigingen op een positieve manier te 'herformuleren'.  Niet diep graven in het verleden, maar vooral positief en toekomstgericht werken aan helpende overtuigingen. 

De positieve en niet-oordelende manier waarop ze dit doet vind ik zó fijn. Ik raad Annet aan iedereen aan die op welke manier dan ook ´zoekende´ is!

Carla

Bij Annet was ik direct op mijn gemak.
De praktijk is gevestigd in een prachtig oud pand wat rust uitstraalt.

Het fijne van Annet's therapie, psyche- k is dat je niet eindeloos hoeft te graven in pijnlijke herinneringen. Je bepaalt zelf aan welk probleem je wil werken met Annet. Mocht je daarin geen ideeën hebben stuurt zij met zachte hand maar nooit heb ik het gevoel gehad een kant op te worden gedrukt.
Psyche-k betekent dat meer dan 90% van onze beleving door ons onderbewustzijn wordt gestuurd en dus minder dan 10% door bewuste gedachten.
Logisch dus dat je bij Annet met je onderbewustzijn aan de slag gaat.

Na de therapie merk ik dat vastgeroeste patronen waar ik last van had, verdwenen zijn. Mijn onderbewustzijn is als het ware gereset. Dit houdt voor mij in dat ik in iedere situatie volgens mijn nieuwe idee te werkt ga. Overbodig om te zeggen dat dit geen opgelegd idee is maar wat puur uit mijn eigen onderbewustzijn komt.

Ik voel mij er stukken beter bij. Het is geen toverstokje maar ook geen maandenlange moeizame therapie sessie. Annet is betrokken en serieus maar we kunnen ook zeker lekker lachen.
Een aanrader voor zowel mannen als vrouwen die aan hun mentale gezondheid willen werken zonder drama en met effect!

Ellen

Ik heb Annet ervaren als zeer betrokken en deskundig op het gebied van loskomen van een narcistische partner. De gesprekken hebben me enorm goed gedaan; ze kan heel goed doorvragen en tot de kern doordringen; ze luistert goed en heeft actuele kennis. Je hoeft nooit iets opnieuw te vertellen, ze onthoudt alles, kan zich de situatie goed voorstellen. Zoekt geen schuldigen terwijl dingen wel duidelijk worden. Ik kan haar heel erg aanbevelen

Dagmar

 

Mijn gevoel en emotie zit soms als een kluwen wol met allerlei verschillende kleuren verstrikt in mijn binnenste. Annet helpt mij met toewijding en oprechte aandacht de draadjes mooi recht te leggen en te groeperen. Ik voel me altijd zo opgelucht als ik van haar wegrijd!
Ik had de angst door een heel diep dal te moeten, omdat je altijd hoort dat therapie in het begin heel moeilijk en zwaar is, maar Annet gaat altijd uit van het heden, de toekomst en bovenal het positieve. En dat is niet zo zwaar ;-)

Enige punt van kritiek is dat het handgemaakte poppenhuisje mij heel knus lijkt en dat ik er niet in pas.

 

Kees

Ook als lang, en happy getrouwd stel kun je tegen dingen aan blijven lopen die onbegrip en ergernissen met zich mee kunnen brengen.
Een paar jaar geleden hebben wij op aanraden van een goede vriend contact gezocht met Annet.
Geweldig zoals ze ons in een paar sessies inzicht in elkaars behoeftes en denkpatronen heeft weten te ‘vertalen’ in begrijpelijke woorden!
Voelt (nog steeds!) als een geweldige frisse start waarvan we iedere dag nog de vruchten mogen plukken!
Bedankt Annet!🤗

 

Albertine

Aanbeveling  Annet te Bokkel  - 25 mei 2023

Onlangs kwam ik met een hoofd vol warrige gedachten bij Annet. Weinig energie, gemis van innerlijke vreugde, zorgen over de verschillende crises in de wereld, maakten dat ik naar haar toe ben gegaan.

Annet kan goed luisteren en moedigde me aan door de juiste vragen te stellen om dieper in te gaan op de door mij uitgesproken zorgen. Naar boven kwamen mijn zorgen over de toegenomen polarisatie van mensen en groepen in de maatschappij. Korte lontjes. Klimaatcrisis en de angst voor de gevolgen daarvan voor de toekomst van de mensheid. Oorlog en toegenomen radicalisering en geweld. Dat ik dit kon uitspreken zonder veroordeeld te worden, luchtte me al op.

Ik besefte ook dat ik eigenlijk diep van binnen een gevoel van eenzaamheid ervaar. En dat ik te kort schiet en te weinig kan doen. Altijd heb ik hard gewerkt, en de energie is op. Dat dit pijn doet en dat ik verdriet mag hebben over de verliezen in mijn leven die ik heb meegemaakt en daar tijd voor mag nemen,  heeft me op het pad gebracht van aanvaarding en dieper voelen hierover.

Mijn pad leidt nu naar herbeleving van innerlijke vreugde en het terugkrijgen van vertrouwen in me zelf en hierop kunnen bouwen.   

Annet werkt met PSYCH-K, een methode die rechtstreeks op het onderbewuste  werkt. Hierdoor kon ik ervaren dat het lichaam eerder in de gaten heeft hoe dingen voor je werken dan je mind. En waaraan ik wilde werken of juist toch niet. Het leverde voor mij mooie inzichten op. Ik voelde me een stuk lichter toen ik vertrok en vol nieuwe energie.

Ik ben blij met Annets professionele ondersteuning. Ze is een warme, intelligente en inspirerende vrouw. Ik kan haar van harte aanbevelen.

bottom of page